Hava Temizleme
Havadaki nem kaynaklı mikrobiyal sorunları giderir
Ozonla Temizleme
Yangın sonrası ve sigara gibi pis ortam kokularını temizler
Blog Yazılarımız
Akıllı Şap Nasıl Kurutulur?
Akıllı Şap Nasıl Kurutulur?

Akıllı şap kullanıldığı alan hızlı bir şekilde yayılır ve oldukça hızlı bir şekilde kurur. Zemini en hızlı şekilde düz hale getiren üst düzey bir malzeme yapısına sahiptir.

Devamını Oku
Açık/Kapalı Havuz Kurutma
Açık/Kapalı Havuz Kurutma

Açık/kapalı havuz kurutma işlemi, genellikle kapalı hamam ve spor salonu havuzlarındaki nemi alan cihazlarla yapılan bir işlemdir.

Devamını Oku
Erişte Kurutma Nasıl Yapılır?
Erişte Kurutma Nasıl Yapılır?

Erişte kurutma işlemi için genellikle depolar tercih edilmektedir. Bu işlem için kullanılan cihazlarımız kurutulacak erişte miktarına göre değişiklik göstermektedir. Erişte miktarı ne kadar fazlaysa cihaz gücü de o kadar artmaktadır. Kurutma işlemi, cihazlarımızın sıcak hava üflemesiyle gerçekleşiyor. Cihazların en etkili performansını gösterebilmesi için kurutma işlemi yapılacak bölgenin tamamen kapalı hava almayan bir mekanda yapılması gerekmektedir. Kurutma işlemleri erişte kurutmanıza oldukça yardımcı olmaktadır.

Devamını Oku
Evdeki Rutubetten Nasıl Kurtulurum?

Evdeki Rutubetten Nasıl Kurtulurum? ‘un cevabını merak ediyorsanız hemen konuya değinelim. Öncelikle rutubet kaynaklarını, sonrasında bu kaynakların nasıl kurutulacağına dair bilgi paylaşalım.

Devamını Oku
Havuz Kurutma Yöntemleri ve Kullanımı

Açık/kapalı havuz kurutma işlemi, genellikle kapalı hamam ve spor salonu havuzlarındaki nemi alan cihazlarla yapılan bir işlemdir.

Devamını Oku
Epoksi ve Nem Bariyeri Hizmeti

Epoksi Kaplama Epoksi Kaplama Hizmetleri: Dayanıklılık ve Estetik Birleşiyor Epoksi kaplama, son yıllarda inşaat, endüstriyel tesisler, otomotiv ve ev dekorasyonu gibi birçok farklı sektörde popülerlik kazanmış bir yüzey kaplama çözümüdür. Bu makalede, epoksi kaplama hizmetlerinin ne olduğunu, avantajlarını ve uygulama alanlarını inceleyeceğiz.

Devamını Oku
Epoksi Reçinesi Ne Kadar Sürede Kurur?

Epoksi reçinesi günümüzde pek çok farklı alanda aktif olarak kullanılmaktadır. Bunların başında alışveriş merkezleri, fabrikalarda, müzelerde, arşiv ve depolama birimlerinde, apartmanlarda vb. gibi birçok farklı yerde epoksi reçinesine rastlanabilir. Epoksinin tercih edilmesinin başlıca nedenlerinden bir tanesi kolayca döşenebilir olması ve hijyenik olmasıdır.

Devamını Oku
Epoksi Öncesi Kurutma

Epoksi bir çeşit zemin kaplama uygulamasıdır. Epoksi işlemi, zemin kaplamalarının ve diğer yapıların güçlendirilmesi ve dayanıklılığının arttırılması için kullanılır. Döşeme malzemesi epoksi, inşaatta sıklıkla kullanılmaktadır. Nem ve nem, epoksinin yapısını etkileme potansiyeline sahiptir. Bu nedenle epoksi öncesi kurutma işlemleri durdurulmamalıdır.

Devamını Oku
Epoksi Kurutma

Epoksi hali hazırda pek çok alanda aslında hayatımızda olan bir maddedir. Mücevher ve mutfak eşyaları gibi malzemelerle çalışmak isterseniz ilk akla gelen ürünlerden bir tanesi de epoksi olacaktır. Fakat bu denli işlevsel bir maddenin kullanımı ve sorunları da yanında gelmekte. Epoksi kullanan kişilerin en çok karşılaştığı sorunlardan bir tanesi “epoksi kurutma” süresidir.

Devamını Oku
Evdeki Rutubet ve Nemden Kurtulma

Havada bulunan su buharına nem adı verilmektedir. Yaşadığımız ve zamanımızın büyük bir çoğunluğunu geçirdiğimiz noktalar olan evimiz, iş yerimiz, okulumuz gibi kapalı alanlarda bulunan fazla nem rutubete dönüşür. Rutubet ise sanılanın aksine sağlığımız için fazlasıyla tehdit oluşturmaktadır. Rutubet genellikle akciğerle alakalı olan pek çok farklı rahatsızlığa yol açmaktadır, KOAH, bronşit, nefes darlığı ve benzeri bir çok farklı hastalık nem yüzünden hayatımıza yapışık kalabiliyor.

Devamını Oku
Referanslarımız
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.